Wat doe ik als ik mijn artikel niet vind?

Stuur ons wat je zoekt: info@polomania.nl of bel (06 30167578) en we gaan ons uiterste best doen om het voor je te regelen!

 

Hoe weet ik welke maat ik nodig heb?

Badkleding wordt gemaakt van PBT (een stugge, chloorbestendige, minder rekbare stof) en daarom adviseren wij een maat groter te nemen dan je kledingmaat. Bij het merk Kleim kun je ervan uitgaan dat je kledingmaat overeenkomt met de maat voor badkleding.

 

Hoe gaat mijn badkleding het langst mee?

Badkleding na gebruik uitspoelen met lauw water (niet wringen) en laten drogen aan de lucht. Pas op met ruwere plaatsen in zwembaden, ruwere ondergrond en badranden kunnen badkleding beschadigen.

 

Ik zie mijn maat nergens op de website, wat nu?

Stuur een mail met je maat en wat je zoekt en je hoort snel of het mogelijk is!

 

Wat als ik tóch de verkeerde maat heb besteld?

Dat kan altijd gebeuren en is geen enkel probleem! Stuur het artikel terug en we sturen de juiste maat naar je toe.

 

We willen een trui met clublogo laten maken, hoe werkt dat?

Stuur een mail met wat de wensen zijn. Welke kleur moet de trui zijn? Welk logo/afbeelding/tekst wil je laten bedrukken en in welke kleur? Er wordt een digitaal voorbeeld gemaakt en na akkoord gaan de truien in productie! Lekker warm naar een wedstrijd en toernooi en toch helemaal in teamstijl!

 

Wat is er allemaal mogelijk qua ontwerpen voor mijn waterpoloteam? 

Er is veel mogelijk; bij waterpolocaps, badpak en zwembroek werken we met sublimatie (in de stof drukken van de gewenste kleuren/afbeeldingen). Bij een polo, short, trui, vest, sporttas, badmuts, badjas werken we met bedrukking op de stof. Alles is leverbaar in bijna elke kleur, maat en naar eigen idee. 

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief, wat kan ik verwachten?

De nieuwsbrief komt max 1 keer per maand en bevat nieuws, korting of leuke acties.